Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
9
votes
3answers
279 views

Bold and italic no longer possible to make

The use of bold and italic has lost its meaning in the main and meta site. You get text but bold and italic are no longer any different from the main text. This seems to be a bug! This should be ...
2
votes
0answers
59 views

Design bug in IE11 on Win8.1

I see a problem with the site rendering in IE11 (desktop) on my Windows 8.1 system. This doesn't affect IE 11 in Win 7, and doesn't apply to Chrome, FF, Safari or Opera on Win 8.1. Question page: ...
3
votes
2answers
132 views

Open Sans font rendering issue in heading #3

At least on my computer the lower case i and j looks awkward and misleading in heading level number 3 (<h3> or ###). This means the following sample block #Every jack will find his jill. ##Every ...
2
votes
2answers
44 views

Review flag on main bar keeps showing, but there's nothing to review

I keep seeing the little orange box in the main bar across the top of GD.SE indicating there are review flags. Up until yesterday, I'd click this flag box, review the items, then the box would ...
6
votes
1answer
43 views

Community ad stats bar isn't hidden

The stats bar that shows when you hover over community ads should be completely hidden until hovered over, but you can still see half of the bar below the ad: The problem is that the space around ...
5
votes
1answer
41 views

Flags summary page styling

Right now our flag summary pages (this is mine) look something like this: There's a good amount of misalignment going on, from the vote count with the question title, to the flag reason and vote ...
6
votes
1answer
65 views

Bugs: New site, five minor css oddities

1. Help centre. Very hard to read all those links on gray background: 2. Missing space on personal stat page: 3. Personal stat page; "accepted answer"-colour really hard to see 4. Buttons in ...
6
votes
1answer
46 views

Community bulletin can't quite fit "EVENT" on one line

There's a special EV EN T coming up, according to the Community Bulletin:
5
votes
1answer
92 views

The accepted answer and not accepted answer blips have quite similar color

The accepted answer blip and the not accepted answer blip (vote accepted on and vote accepted off) have quite the same color. To many who are not visually accurate very much like myself, it becomes ...
4
votes
1answer
102 views

Supernova styles missing?

I was viewing this page and noticed that one question with 187k views didn't look like it had that many views based on the coloring - it had the same color as questions with low views. Upon inspection ...
4
votes
1answer
35 views

Question hyperlinks have a different font size than answer hyperlinks in the 10k mod tools page

On the 10k /tools page, question links have a larger font-size than answer links: They have different colors as well, but I'm not certain if that is by-design or not. Any link with class question-...
3
votes
1answer
33 views

Bug: Gold and Bronze icons for rep backwards

The gold and bronze icons for rep in regards to the user appear to be backwards VS what is petitioned on the site design.
3
votes
0answers
42 views

Chrome: Images don't show up

Is it just me or is this a bug? This morning I realized uploaded images don't show up in Chrome (64.0.3282.119), while displaying correctly in Firefox. Chrome: Firefox:
2
votes
1answer
65 views

Design is on top of top bar

The circle that was part of the background now overlaps the top bar like in the pictures below: This should be fixed, because it wasn't like this before.
1
vote
2answers
34 views

Question title cut off

This question's original title was: Proper way to "Link" 2 image frames together to create a thumbnail version of that image frame (that auto-updates) Which made it too wide for the width of a ...
1
vote
1answer
36 views

Unable to "Recommend Close" a VLQ question I've flagged

I flagged to close a question and then found the same question in the Low Quality review queue. I expected to be able to open up the close modal and it recognize that I've flagged it already and count ...
0
votes
0answers
40 views

Is this just me, or is the site broken? [duplicate]

Part of the content is lost to the left side of the page. This is on IE.