2

I see a problem with the site rendering in IE11 (desktop) on my Windows 8.1 system. This doesn't affect IE 11 in Win 7, and doesn't apply to Chrome, FF, Safari or Opera on Win 8.1.

Question page:

enter image description here

Front page:

enter image description here

10
  • I'm on Windows 8.1 and you just gave me a reason to open IE11 which I normally avoid at all costs ;-) But I don't see the same problem...weird
    – curious Mod
    Apr 3, 2014 at 18:45
  • This also exhibits the tag-text alignment problem I posted about (see especially "(graphics)" tag at bottom of the second image).
    – horatio
    Apr 3, 2014 at 18:48
  • 1
    Oh it's hilarious that you used screenshots from the Mac question to post an IE bug... Alan.. you are my hero :)
    – Scott
    Apr 3, 2014 at 20:22
  • Should we test Netscape Compatibility?
    – Ryan
    Apr 3, 2014 at 20:26
  • 1
    @Scott I'm glad somebody noticed! :) Apr 4, 2014 at 16:01
  • I'm not able to reproduce this. I'm testing on IE 11.0.9600.16521, Windows 8.1
    – Jin
    Apr 4, 2014 at 16:48
  • @AlanGilbertson bonus points if that was from IE running on a Mac inside Parallels or Virtualbox... Apr 4, 2014 at 17:02
  • Nah. I only use my MacBook for beta testing. I work in Windows because I can work faster in that environment. Apr 4, 2014 at 17:37
  • @jin I've not had a chance to dig in and figure out the source of the problem. It doesn't go away, though, so it may be a peculiarity of add-ons or local configuration. I'll poke around. Apr 4, 2014 at 19:55
  • I had the same problem on Win7 and IE 11. It was intermittent.
    – TecBrat
    Apr 16, 2014 at 10:27

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .